8 listopada 2010 r. – Warszawa – hotel Marriott, sala Wisła Jak prawidłowo i bezpiecznie zarządzać gastrono

Balance Education zaprasza

19-10-2010  Autor: Gaja Grzegorzewska   Źródło: Balance Education   Kategoria: Wiadomości z kraju

Jak określić i utrzymać standardy, kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji, jak zapewnić Bezpieczeństwo i Higienę Pracy – na te i wiele innych pytań odpowiedzą eksperci podczas szkolenia organizowanego przez firmę doradczo-szkoleniową Projekt Hotel i Balance Education.

Zapraszamy właścicieli i menedżerów restauracji oraz do osoby rozpoczynające działalność w branży gastronomicznej.

Podczas szkolenia nasi eksperci-praktycy przedstawią standardy i konieczne procedury dotyczące prowadzenia restauracji. Pokażą zasady, których należy przestrzegać, aby restauracja działała sprawnie, przynosiła dochody a jej goście byli usatysfakcjonowani. Właścicielom lokali wymagających „programu naprawczego” doradzą, jakie zmiany są konieczne dla poprawy funkcjonowania ich zakładu przy wykorzystaniu potencjału miejsca, proponowanej oferty i pracowników. Osobom otwierającym restauracje wskażą co należy wiedzieć i o czym należy pamiętać, by już na etapie wstępnym uniknąć błędów skutkujących w przyszłości poważnymi, negatywnymi konsekwencjami.

W trakcie seminarium podjęty zostanie też temat optymalnego wyposażenia i organizacji przestrzennej restauracji uwzględniającej rodzaj prowadzonej działalności gastronomicznej (prawidłowo zaprojektowane ciągi komunikacyjne, pomieszczenia magazynowe, produkcyjne, pomieszczenia socjalne, itp.)

Spotkania poprowadzą praktycy od lat działający w branży gastronomicznej, doskonale znający polskie realia, ale również światowe standardy i trendy. Uczestnicy, zapewne również praktycy, będą mogli przedstawić nurtujące ich problemy i otrzymać od ekspertów konkretne rady i wartościowe instrukcje.

W programie szkolenia: możliwość obejrzenia rozdzielni kelnerskiej, części produkcyjnej, części zmywającej i restauracji Lila Weneda. Gości oprowadzi manager hotelu Marriott.

Wszystkim uczestnikom szkolenia dajemy możliwość zaproszenia ekspertów na bezpłatną wizję lokalną ich restauracji. Będzie ona polegała na ocenie organizacji pracy i właściwego wyposażenia.

Koszt udziału w szkoleniu: 366 zł brutto. Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, konsultacje z ekspertami, wizję lokalną, serwis kawowy.

Liczba miejsc ograniczona. O udziale decyduje kolejność zgłoszeń.

Zapraszamy.

Zgłoszenia i informacje:

Anna Łasak

BALANCE EDUCATION

a.lasak@balanceeducation.pl

tel. 12 284 80 84, 797 122 288,  tel/ fax 12 429 12 58

ul. Leszczynowa 5/6

30-211 Kraków

 
 
Copyright by W-A.pl 2007, e-mail: admin@w-a.pl      W-A.pl      www.wydział-architektury.com